mobil: +36 20 / 371 69 99 info@flocktech.hu

Referecia munkáink

Vállfa

A vállfán történő flokkolást hosszú ideje alkalmazzuk. Az eljárás napjainkban újra reneszánszát éli. 2015 évben az általunk flokkolt vállfák elérték az 50 ezer darabot. Egy drága, elegáns ruha megkíván egy jó minőségű, elegáns vállfát. Ennek a flokkolt felület teljes mértékben eleget tesz. A flokkolt vállfának dizájn értéke mellett fontos tulajdonsága, hogy kíméli a ruha anyagát, nem húzza ki szálait, valamint meggátolja a ruha lecsúszását. Előszeretettel rendelik hotelek és más vendéglátó egységek a saját nevükkel és logójukkal flokkolt vállfát.

Kartámasz

A kartámasz volt cégünk induló-, egyben a sorozatgyártást megalapozó terméke. A mai napig nagy sorozatszámban, évenkénti többszázezres mennyiségben flokkoljuk. A kartámasz-ház belső héjának felületét kezeljük eljárásunkkal.

A kartámasz-háznál is, mint sok egyéb autóipari alkatrésznél, maga az autógyár írja elő a flokkolást, az adott alkatrészre kívánatos felületképzést. Itt minden esetben az autógyárak által előírt szigorú paraméterek figyelembe vételével visszük véghez a flokkolást, mely kiterjed a felhasznált alapanyag minőségére, méretére és színére.

A kartámasz-ház esetében a flokkolást zajcsökkentés, rezgéscsillapítás, valamint csúszásgátlás céljából alkalmazzuk.

Szemüvegtok

Az autóiparban használt szemüvegtok flokkolása egy induló projekt. Ezzel a termékkel – kizárólagos magyarországi beszállítóként – sikerült kapcsolatba kerülnünk egy amerikai nagyvállalattal. A várható darabszám elérheti az éves hatszázezres nagyságrendet. (A várható darabszám belőle elérheti az éves 6-6 százezres darabot.) Cégünknek – minőség tekintetében – a legszigorúbb feltételeknek kell megfelelnie, éppen ezért vagyunk büszkék arra, hogy a multinacionális vállalat hosszú auditálást és elemzési folyamatot követően, országos szinten minket talált a legalkalmasabbnak arra a feladatra, hogy megfelelő minőségben és mennyiségben előállítsuk számukra az adott terméket.

A minőségnek a legszigorúbb feltételeknek kell megfelelnie. Büszkék vagyun arra, hogy a multi vállálat hosszú auditálás és elemzések alapján országos szinten a mi cégünket találta magfelelőnek arra, hogy az adott terméket, megfelelő menyiségbe és minőségbe számukra legyártsuk.

Díszdoboz belső

A flokkolást a dobozgyártás során számtalan formában alkalmazzák. Ilyenek lehetnek például a dísztoll doboz betétek, italok díszdobozai, ékszerdobozok, különböző kisebb és nagyobb méretű rekeszek és dobozok. Egy magas minőségű termék eladásánál kulcsfontosságú szerepet játszik a termék körítésének, csomagolásának minősége. A flokkolás az a technológia, amely ezeket a követelményeket nemcsak látványra, hanem tapintásra is magasabb szintekre emeli. A dobozbelsőknél és csomagolástechnikánál nem csupán a küllem és a tapintás növelésének a céljából használják, hanem a törékeny, sérülékeny, könnyen karcolódó termékek biztonságosabb csomagolása szempontjából is. Szállítás közben a flokkolt dobozbelső megvédi a terméket a sérülésektől.

Előszeretettel használják még kínáló tálcák, érmetálcák, oklevelek és különböző kirakat-rendezési termékek esetében is.

Dísz üvegpalack

A díszpalackok szokványos, sablonszerű, egyhangú világa megkívánta egy új dizájn, egy új tapintás, egy új formavilág megszületését. Tehát az e téren keletkezett űr betöltésére hoztuk létre a flokkolt, műbársonyozott díszüvegek új generációját. Elmondhatjuk magunkról, hogy ennek az újításnak úttörői vagyunk. A flokkolt díszüvegre való rohamosan növekvő érdeklődés, várhatóan a piacra való robbanásszerű bekerülést fog eredményezni.

Ezen a területen egyaránt állunk kis és nagykereskedők rendelkezésére.

A flokkolt üveg témája alkalomtól függően változhat. Pl.: születésnap, névnap, Valentin nap, nőnap, karácsony, ballagás, házasságkötés, évforduló, nyugdíjba vonulás, előléptetés, stb…

Előszeretettel rendelik cégek különböző alkalmakra, egyedi promóciós tárgyként is.

Szaunarács

A szauna- és infra rácsok flokkolását több különböző cég megbízásából végezzük, minden cég egyedi kívánalmainak megfelelően. Egyes esetekben a rácsok egyik oldalát, máskor mindkét oldalát flokkoljuk. Ennél a terméknél a dizájnon felül a flokkolás hőszigetelési előnyeinek kihasználása a mérvadó. Ezeken a termékeken a flokkolás mint technológia nélkülözhetetlen – és szinte kiválthatatlan – baleset megelőzési, égési sérülések megelőzésének szempontjából.

Nyelv kiválasztása »